Diensten

DETACHERING 

Alitair ondersteunt bouw en infra organisaties bij werkdruk door tijdelijk personeel in te zetten, waardoor zij snel en efficiënt kunt inspelen op pieken en dalen. Hierbij moet u denken aan aannemerij, provincies, gemeenten en ingenieursbureaus.  Daarnaast leveren wij ook experts voor (tijdelijke en/of lange) projecten. Wij gaan graag met u een vrijblijvend gesprek aan om uw behoefte in kaart te brengen.

WERVING & SELECTIE / DETAVAST

Door de aantrekkende economie is behoefte aan vast personeel onder bedrijven toegenomen. Deze tendens merken wij ook! Steeds vaker stellen opdrachtgevers de vraag of professionals ook openstaan voor een vast dienstverband. In samenspraak met de professional en opdrachtgever kijken wij naar een passende oplossing: gelijk in dienst of de zogeheten ‘detacheringsovereenkomst met overname’, waarbij de professional na een bepaalde periode (of na een bepaald aantal uur) van detachering bij de opdrachtgever in dienst treedt.

WERKEN-BIJ-WEBSITE

De laatste jaren zijn de werken-bij-websites niet meer weg te denken als extra tool voor organisaties. Dat is niet voor niks, de websites zijn effectief en bieden een extra dimensie op het gebied van bedrijfsprofilering. Organisaties kunnen hun look-and-feel er in verwerken en bedrijfsverhaal op prominente wijze positioneren binnen of rondom de vacatures. Samen met u kijken we naar uw wensen en (bedrijfs)behoeften. Op basis van het gesprek bouwen we een ontwerp. Deze zal aan basis liggen voor verdere uitwerking. Verder zorgen we ervoor dat het budget wordt bewaakt.

INTERIM RECRUITMENT 

Deze dienst bieden we op twee manieren aan, te weten:

  1. Interim: de laatste jaren is de vraag naar (interim)recruiters enorm toegenomen. Alitair legt de focus op operationeel en tactisch recruitment. Hierin ligt onze kracht vanwege de vele jaren aan ervaring.
  2. Abonnement op het recruiten: sommige organisaties willen een vaste partner die voor hen actief professionals werft en selecteert, maar zien financieel geen ruimte voor de hoge fees. Juist voor deze organisaties biedt Alitair een alternatief: door een vast bedrag per maand (abonnementsvorm) te vragen voor het recruiten, besparen organisaties op werving & selectie kosten en ontvangen zij een betrouwbare partner die begrijpt waar de organisatie voor staat en naar op zoek is.